Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

Consultoria Tecnològica

Tens un projecte en ment i necessites recursos informàtics per a millorar les teves activitats i tasques digitals? En Informàtica Ca Boada, el nostre equip d’experts està a la teva disposició per a escoltar-te i oferir-te les millors solucions adaptades a les teves necessitats i entorn de treball. Treballarem junts per a trobar les eines més adequades que et permetin optimitzar els teus processos i aconseguir els teus objectius de manera eficient i efectiva.

redempresa

Acompliment i eficiència per a la teva Empresa

En l'actualitat, en Informàtica Ca Boada oferim una àmplia gamma de solucions informàtiques adaptades tant a departaments de TU com a petites i mitjanes empreses. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per a ajudar-te a trobar la millor solució que s'adapti a les teves necessitats i pressupost.

perifericos

Equips i Perifèrics

Som especialistes en serveis i manteniment informàtic. El nostre objectiu és fer costat als negocis en la presa de decisions relacionades amb la tecnologia informàtica, ajudant-los a maximitzar la seva eficiència i productivitat. El nostre equip d'experts està a la teva disposició per a proporcionar solucions personalitzades i assessorament tècnic en totes les àrees relacionades amb la tecnologia de la informació.

proyecto

La Finestra de la seva empresa al món

Comptem amb una àmplia experiència treballant en tota mena de projectes i serveis de manteniment informàtic. Això ens permet oferir serveis d'alta qualitat i brindar les garanties necessàries per a satisfer les necessitats dels nostres clients. El nostre equip d'experts està altament capacitat i actualitzat per a oferir les solucions més efectives i eficients en l'àmbit de la tecnologia de la informació.

WhatsApp chat