Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

Suport Online

Si estàs cansat d'esperar que el teu informàtic vingui a solucionar un problema en la teva empresa, tenim la solució perfecta per a tu. A Informàtica Can Boada, oferim serveis de suport remot immediat que et permeten solucionar els teus problemes informàtics sense haver d'esperar que algú acudeixi a la teva empresa. Això no sols et permet estalviar temps, sinó també part del cost de la nostra tarifa, a més del desplaçament. Contacta'ns avui mateix per a obtenir més informació sobre els nostres serveis de suport remot.

soporte online
tele-trabajo

Tele-treball / Solucions Vpn

A Informàtica Can Boada, entenem que el teletreball s'ha convertit en una necessitat cada vegada més important per a les empreses. Per a satisfer l'alta demanda de connexions de teletreball, oferim solucions robustes basades en OPEN-VPN. Les nostres solucions són altament segures i fàcils d'usar, la qual cosa et permet treballar des de qualsevol lloc sense haver de preocupar-te per la seguretat de les teves dades. Contacta'ns avui mateix per a obtenir més informació sobre les nostres solucions de teletreball.

Hardware i Software

A Informàtica Can Boada, sempre hem ofert als nostres clients una selecció acurada de productes de les primeres marques del mercat, valorant sempre la millor relació qualitat-preu. Aquest principi ens ha portat a establir acords tècnics i comercials amb diversos fabricadors per a poder oferir no sols un bon producte, sinó també la millor garantia i servei post-venda als nostres clients. Gràcies a aquests acords, els nostres tècnics poden accedir a la informació tècnica, cursos i laboratoris necessaris per a oferir la millor assistència tècnica. Entre els fabricants amb els quals treballem destaquen els següents:

ordenador

Partners Tecnològics

Kaspersky
AIG CLASSICGES/CLASSICCONTA
linux mac windows
HP
WhatsApp chat