Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

TALLER I MANTENIMENT

En el nostre treball, solem utilitzar equips personalitzats que estan dissenyats específicament per a cada client. Ens assegurem d’utilitzar els millors components disponibles en el mercat, fins i tot superant als equips de marca reconeguda. D’aquesta manera, podem garantir la màxima qualitat i fiabilitat en cadascun dels nostres productes. A més, cada equip s’ajusta acuradament a les necessitats i requisits del client, la qual cosa assegura un resultat final altament satisfactori.

Servei Tècnic Informàtic Per a Empreses

Aquest servei està dissenyat principalment per a complir amb els següents objectius:

– Resoldre problemes específics en petites instal·lacions.
– Brindar suport tècnic especialitzat durant instal·lacions o configuracions complexes.
– Ajudar a les empreses que tenen personal amb coneixements informàtics interns però requereixen de l’assistència d’especialistes externs.

Amb el nostre servei, pots comptar amb la solució als teus problemes dins del termini i en la forma escaient, de la mà d’experts altament capacitats que et brindaran tot el suport que necessitis.

 
rack

Manteniment d´instal.lacions informàtiques

En la nostra empresa, disposem d’un equip humà altament capacitat que es dedica a implementar projectes de diversa índole, sempre tenint en compte les necessitats específiques de cada client. Gràcies a la nostra dedicació, experiència i rigorosos processos de treball, continuem creixent i consolidant la nostra posició en el mercat.

Ens enorgulleix comptar amb la confiança dels nostres clients, els qui valoren el nostre compromís i coneixement expert, i ens trien com el seu aliat en la implementació de projectes. Sigui com sigui la teva necessitat, el nostre equip està a la teva disposició per a brindar-te solucions d’alta qualitat i una experiència de treball satisfactòria.

 

WhatsApp chat