Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u286147469/domains/informaticacanboada.com/public_html/wp-content/plugins/toolbar-extras/includes/admin/tbex-addons.php on line 96

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u286147469/domains/informaticacanboada.com/public_html/wp-content/plugins/toolbar-extras/includes/admin/tbex-addons.php on line 97
Tallercat - Informàtica Can Boada

Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

TALLER I MANTENIMENT

Habitualment treballem amb equips fets a mesura. Prenent com a base els millors components del mercat (superant els de els equips de marca), els muntem i ajustem cadascun d’ells a les necessitats del client, obtenint un producte d’alta fiabilitat.

Servei Tècnic Informàtic Per a Empreses

Aquest servei està principalment orientat a:

  • Solucionar incidències puntuals en petites instal·lacions.
  • Oferir assistència especialitzada durant una instal·lació • instal·lació o configuració complexa.
  • Les empreses que compten amb personal amb coneixements informàtics, o servei tècnic informàtic intern, però necessiten el suport d’especialistes externs.
rack

Manteniment d´instal.lacions informàtiques

Comptem amb un equip humà que porta implementant projectes de tot tipus, sempre tenint en compte les necessitats específiques de cada client. Seguim creixent gràcies a la confiança que ens donen els nostres clients pel nostre compromís, coneixement expert i pels nostres rigorosos processos de treball.

WhatsApp chat