Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u286147469/domains/informaticacanboada.com/public_html/wp-content/plugins/toolbar-extras/includes/admin/tbex-addons.php on line 96

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/u286147469/domains/informaticacanboada.com/public_html/wp-content/plugins/toolbar-extras/includes/admin/tbex-addons.php on line 97
Inici-cat - Informàtica Can Boada

Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

Sobre Nosaltres

Experiencia

Informàtica Ca boada, fundada en 2013, és una empresa nova amb idees fresques i sens dubte la millor solució per a qualsevol necessitat informàtica. Comptem amb un excel·lent equip de professionals amb més de deu anys d'experiència en el sector. La garantia i el tracte humà al nostre servei estan assegurats. Si tens algun problema informàtic, no ho dubtis més! Informàtica Ca Boada és la solució informàtica ideal a un preu irresistible, tracte proper, i prop de casa.

switch red

Solucions

Equips a Mida

A Informàtica Can Boada, cada equip muntat en el nostre taller és únic. La nostra filosofia és muntar ordinadors segons els criteris i necessitats de cada client, treballant amb les millors marques i oferint un servei de qualitat professional.

placa base
service1

Taller Informàtic

Reparació de Maquinari , equips , portàtils, entre d´altres*.

Consultoria i Serveis

Escoltem les seves necessitats i t'oferim les solucions més adaptades.

Tarifes Adaptades al client

Els nostres serveis s'adapten a cada client i les seves activitats relacionades , el diagnòstic i l'estudi del projecte ens permetrà oferir-li el servei adequat al millor preu.

Seguretat i Prevenció

Manteniment preventiu, correctiu i restauració per a un bon funcionament.

WhatsApp chat