Hispanitat nº 7 Local C

08225, Terrassa (Barcelona)

+34 600 676 872

Suport Tècnic

Dilluns-Divendres: 9:30 a 13.30 - 16:30 a 20:00

Dissabtes a convenir

Sobre Nosaltres

Experiencia

Informàtica Ca Boada és una empresa jove i dinàmica fundada en 2013 que ofereix solucions informàtiques innovadores i de qualitat. Comptem amb un equip de professionals amb més de deu anys d'experiència en el sector, la qual cosa ens permet brindar un servei d'alta qualitat i eficient. La garantia i el tracte humà estan assegurats en cadascun dels nostres serveis. Si tens algun problema informàtic, no dubtis a contactar-nos. Som la solució informàtica ideal gràcies als nostres preus atractius, tracte personalitzat i proximitat a la teva llar. Confia en nosaltres per a solucionar les teves necessitats informàtiques de manera ràpida i efectiva!

switch red

Solucions

Equips a Mida

A Informàtica Ca Boada, ens dediquem al muntatge d'equips informàtics personalitzats per a cadascun dels nostres clients. Ens enorgulleix oferir un servei únic, ja que la nostra filosofia és muntar ordinadors segons les necessitats i criteris de cada client. Treballem amb les millors marques i oferim un servei professional de qualitat per a garantir la satisfacció dels nostres clients.

placa base
service1

Taller Informàtic

En el nostre taller informàtic a Can Boada, oferim serveis de reparació de maquinari per a una àmplia varietat d'equips, incloent-hi ordenadors, portàtils i altres dispositius electrònics. Ens assegurem d'utilitzar les tècniques i eines més avançades per a garantir una reparació precisa i efectiva. A més, el nostre equip de professionals altament capacitats treballa amb rapidesa per a minimitzar el temps d'inactivitat i permetre que els nostres clients tornin a treballar amb els seus dispositius al més aviat possible.

Tarifes Adaptades al client

A Informàtica Can Boada, ens assegurem d'adaptar els nostres serveis a les necessitats i activitats específiques de cada client. Realitzem un diagnòstic i estudi detallat del projecte, la qual cosa ens permet oferir un servei personalitzat al millor preu. Ens enorgulleix garantir un servei de qualitat que s'ajusta perfectament a les necessitats de cada client.

Consultoria i Serveis

A Informàtica Can Boada, ens dediquem a escoltar les necessitats dels nostres clients i oferir solucions personalitzades adaptades a les seves necessitats. Oferim serveis de consultoria per a ajudar els nostres clients a identificar i abordar els desafiaments informàtics que enfronten. El nostre objectiu és garantir la satisfacció del client i oferir solucions pràctiques i efectives que millorin l'eficiència i productivitat en el seu negoci o activitat.

Seguretat i Prevenció

A Informàtica Can Boada, oferim serveis de manteniment preventiu, correctiu i restauració per a garantir el bon funcionament dels teus equips. Ens assegurem que els teus dispositius estiguin sempre protegits contra possibles amenaces de seguretat i que funcionin correctament. El nostre equip de professionals altament capacitats utilitza tècniques avançades per a garantir la màxima protecció i eficiència en tot moment.

WhatsApp chat